ERDEM’Lİ KARATECİ MADALYA İLE DÖNDÜ

Özel Erdem Koleji 12. sınıf öğrencisi Muhammet Halit Ulukök, katıldığı Okullar arası Karate Turnuvası’nda bölge şampiyonu oldu. Erdem Koleji, spor alanındaki şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

Gaziantep Özel Erdem Koleji, eğitim alanındaki hizmetlerinin yanı sıra spor alanındaki başarıları ile de adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak Bitlis’te gerçekleştirilen Okullar arası Karate Turnuvası’na katılan Özel Erdem Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Halit Ulukök, turnuvadan birincilikle döndü. Gençler A76 kg kategorisinde yarışan Karate şampiyonu Ulukök, okuluna bir madalya daha kazandırdı.

“Gurur duyuyoruz”

Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, öğrencilerinin başarılarının gurur verici olduğunu vurgulayarak ” Birçok farklı spor alanında öğrencilerimizin başarılarına şahit olmak bizleri gururlandırıyor. Karate Turnuvası’nda hem okulumuzu hem de şehrimizi temsil eden öğrencimiz Muhammet Halit Ulukök’ü tebrik ediyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz destekleri bundan sonraki dönemlerde de sürdüreceğiz. Eğitimde ve bilimde geleceği gören, sporda başarılı bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.