ERDEM’Lİ ÖĞRENCİLERDEN 5 MADALYA BİRDEN

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okçuluk İl şampiyonasına damga vurdu. Öğrenciler, şampiyonadan 5 madalya ile döndü.

Gaziantep Özel Erdem Koleji’nin spordaki başarısı madalyalar ile taçlanmaya devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gaziantep Okçuluk İl Şampiyonasına Özel Erdem Koleji öğrencileri de katıldı. Makaralı Yay Genç Erkekler ve Genç Kızların müsabakalarında Özel Erdem Koleji Fen Lisesi öğrencileri Ahmet Yiğit Çam ve Nisa Sarıca şampiyon oldu. Makaralı Yay Yıldız Erkekler müsabakalarında Erdem Koleji Ortaokulu öğrencileri Metin Mert Çam bronz madalya, Yıldız Kızlarda müsabakalarında Hatice Selin Tiryaki altın madalya, Defne Demirpençe bronz madalya kazandı. Okçuluktaki başarıları ile müsabakalara damga vuran öğrenciler okula 5 madalya ile döndü.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK

Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez öğrencilerinin başarılarının gurur verici olduğunu vurgulayarak spora ve sporcuya destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti. Genel Müdür Sönmez, öğrencileri de tebrik etti.