Yeditepe Mahallesi No:386 Şahinbey/Gaziantep | 0(342) 360 37 50 | info@erdemkoleji.k12.tr

                         

Erdem  Koleji Öğrencisi Balkan Şampiyonu Oldu 

Sırbistan’da gerçekleştirilen U20 Balkan Şampiyonası’nda Erdem Koleji öğrencisi Eren Keser’in yer aldığı Türkiye takımı 4×400 bayrak takım yarışında 3.30.05’lik derece ile altın madalya kazandı. 

4×400 BALKAN YARIŞLARINDA ALTIN MADALYA KAZANDI

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 20 Yaş Altı Balkan Atletizm Şampiyonası’nı Türkiye Atletizm Milli Takımı, 3 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya ile tamamladı. Erdem Koleji öğrencisi Eren Keser ile takım arkadaşları Adar Anar, Mustafa Çin Polat ve Ömer Faruk Esen 4×400 bayrak takımı olarak yarışlarda 3.30.05’lik derece ile altın madalya kazanarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattılar.

SÖNMEZ: ÖĞRENCİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Eren Keser’in elde ettiği uluslararası başarısından dolayı kutladı. Sönmez, “Sırbistan’ın Belgrad Şehrinde gerçekleştirilen U20 Balkan şampiyonasında okulumuzu ve şehrimizin temsil eden milli sporcumuz Eren Keser’in de yer aldığı 4×400 Bayrak Takımımız U20 Balkan Şampiyonu olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Öğrencimiz başarılarının sürdüreceğini inanıyoruz. Öğrencilerimizin her alanda başarılarında destek vererek yanlarında olacağız” dedi.

KESER: OKULUMA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Şampiyonada birincilik elde ederek madalya kazanan milli sporcu Eren Keser, “Akademik ve spor alanında her zaman beni destekleyen Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, okul yöneticilerimiz, antrenörlerim, öğretmenlerim ve aileme çok teşekkür ediyorum. İleride daha büyük hedefleri başarmak istiyorum” şeklinde konuştu.