Erdem Koleji Mangala Turnuvasına Damga Vurdu

Gaziantep Erdem Koleji öğrencileri, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “Mangala Zekâ Oyunu” yarışmasına damga vurdu. Erdemli öğrenciler, yarışmadan 7 madalya ile döndü.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep genelinde düzenlenen, Türk zekâ ve strateji oyunu olan “Mangala Zekâ Oyunu” yarışması Şehitkamil İbrahimli Spor Salonu’nda yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Gaziantep Erdem Koleji, Gaziantep genelinde düzenlenen ‘Mangala Zekâ Oyunu’ yarışmasında 2 birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 dördüncülük başarısı elde ederek turnuvaya damga vurdu.

Gaziantep Erdem Koleji, yapılan turnuvada 8, 10, 12 ve 14 yaş kategorilerinde toplam 2 birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 dördüncülük başarısı elde etti.

Her kategoride ilk 4’e ödül verilen yarışmada 8 yaş kategorisinde Kerem Yeşilmen 1., 8 yaş kategorisinde Adnan Korkmaz 2., 10 yaş kategorisinde Bahtiyar Şahin 2., 12 yaş kategorisinde Emre Berkay Çevik 1., 12 yaş kategorisinde Ahmet Boran Şahin 2., 12 yaş kategorisinde Naz Ebrar İyisabancı 3., 12 yaş kategorisinde Celal Sefa Gençoğlu 4. oldu.

Erdem Koleji Genel Müdür Mehmet Örfi Sönmez, yapılan turnuvada okul öğrencilerinin aldıkları dereceden dolayı mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi. Sönmez, Erdem Koleji öğrencilerinin her alanda başarılarının artarak devam edeceği mesajını verdi.