Erdem Koleji Öğrencisi Karate İl İkincisi Oldu

Erdem Koleji öğrencilerinden Melek Polat, Karate dalında Genç Kızlar B 48 Kilo Kumite kategorisinde ikincilik madalyası kazanarak büyük bir başarıya imza attı

POLAT  BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar arası Spor Müsabakaları Göllüce’de bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi (TOHM)’de yapıldı.  Karate dalında Genç Kızlar B 48 Kilo Kumite kategorisinde Erdem Koleji öğrencisi Melek Polat, turnuvada başarı göstererek Gaziantep ikincisi oldu. Sporcu Melek Polat kısa süre önce kentimizde yapılan  Gazi Oyunları’nda Karate dalında başarı göstererek İl şampiyonu olmuştu.

SÖNMEZ: ÖĞRENCİMİZİN BAŞARISI BİZİ GURURLANDIRDI

Turnuvada başarı göstererek 2. olan Melek Polat’ı tebrik eden Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, “Her alanda olduğu gibi Karate alanında okulumuz adına başarı gösteren öğrencimizi kutluyoruz.  Öğrencilerimizin birçok branşta derece elde etmeleri bizleri sevindiriyor. Karate dalında başarı gösteren  Melek Polat’ın daha büyük turnuvadalar da büyük başarılar elde edeceğine inancımız tam ” dedi.