Erdem Koleji Yüzmede Başarıya Doymuyor

Okullar arası Yıldızlar Yüzme Şampiyonası’na katılan Erdem Koleji öğrencisi Emir Özduman ; turnuvada 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. Bu derece ile Özduman , Gaziantep’i bölge yarışmalarında temsil etme hakkı kazandı.

BİREYSELDE 3 MADALYA

Gençlik Hizmetleri ve Spor Gaziantep İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Okullar arası Yıldızlar Yüzme Şampiyonası’ Olimpik Yüzme Havuzunda yapıldı. Müsabakalara bireysel olarak katılan Erdem Koleji öğrencisi Emir Özduman, her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da büyük bir başarı gösterdi.

ÖZDUMAN BÖLGE YARIŞMALARINDA GAZİANTEP’İ TEMSİL EDECEK

Bireysel yarışlarda farklı kategorilerde yarışan Emir Özduman; 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya alma başarısı gösterdi. Bu derece ile Özduman, Gaziantep’i bölge yarışmalarında temsil etme hakkı kazandı. Sporcuyu ve başarıya katkı sunan öğretmenleri kutlayan Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, madalya kazanan Emir Özduman ile okul olarak gurur duyduklarını dile getirdi.

YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ

Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarında önemli olduğunu dile getiren Sönmez, “Okulumuz bünyesinde okul sporlarının bütün dallarıyla ilgili faaliyetlerimiz devam ediyor ve yetenekli öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda gelişmesi için gerekli her türlü desteği veriyoruz. Öğrencilerimizin katıldıkları turnuvada aldıkları başarılar bizi mutlu ediyor ” dedi.