Erdem Koleji’nde geleceğe hazırlanıyorlar

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencileri, yaşanan deprem felaketinin ardından 13 Mart Pazartesi günü okullarına dönecek. Yeni eğitim dönemi öncesi bu yıl sınava girecek olan 8 ve 12.sınıf öğrencileri, 6 Mart Pazartesi günü başlayan DYK kursları ile hem sınava hazırlanıyor hem de derslerinden geri kalmadı.

Gaziantep’in köklü eğitim kurumlarından olan Özel Erdem Koleji’nde yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi hazırlıklar tamamlandı. Bu yıl LGS ve YKS sınavlarında ter dökecek olan öğrenciler için DYK kursları başlatıldı.

DYK kursları ile 6 Mart günü okula dönen 8 ve 12.sınıf öğrencileri hem sınavlara hazırlanıyor hem de yaptıkları tekrarlar ile derslerinden geri kalmadı.

Erdemli öğrenciler,  hazırlanan zengin içerik, denemeler, soru çözümleri ve konu anlatımları ile eğitimlerine devam ederken bir yandan da Psikolojik Danışman Öğretmenlerin desteği ile sınav stresini yönetmeyi öğrendi.

SINAVLARDA BAŞARILI SONUÇ HEDEFLENİYOR

Erdem Koleji Ortaokul Müdürü Ramazan Büyükkaya, DYK kurslarına ilişkin yaptığı açıklamada, öğrencilerin geleceğe hazırlanmasında katkı sağlamak için hafta başından itibaren çalışmalara başladıklarını söyledi. Büyükkara, DYK kursları ile öğrencilerin okula yeniden adaptasyonunu sağladıklarını, diğer yandan ise Liselere Geçiş Sınavı’nda başarılı sonuçlar almasını hedeflediklerini sözlerine ekledi. Liselere Geçiş Sınavı’nda Erdem Koleji’nin büyük bir fark yarattığını kaydeden Büyükkaya, “Erdem Koleji olarak LGS’de her yıl Türkiye Birinciliği başarısını yakalayan öğrencilerimiz oluyor. LGS’deki bu başarı Erdem Koleji için artık bir gelenek haline geldi. 2023 yılında yapılacak olan LGS’de de bu geleneğimiz bozulmayacak” ifadelerini kullandı.

ÖZEL İÇERİKLERLE SINAVA HAZIRLANIYORLAR

Erdem Koleji Lise Müdürü Ökkeş Ünlükaya ise Kahramanmaraş merkezli depremlerin öğrenciler üzerindeki olumsuz etkisini gidermek ve Sınavlara hazırlık için DYK kursları düzenlediklerini açıkladı. Ünlükaya, bu yıl üniversite sınavlarına girecek öğrenciler için birbirinden özel içerikler hazırlandığını, soru çözümleri, Türkiye geneli denemeler ve zengin içerik ile öğrencileri yalnızca sınava değil aynı zamanda geleceğe hazırladıklarının altını çizdi.

ÖĞRENCİLERİMİZE KAVUŞMANIN HEYECANI İÇERİSİNDEYİZ

Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez de 13 Mart Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydetti. Genel Müdür Sönmez, “8 ve 12.sınıf öğrencilerimiz ile DYK kursları kapsamında 6 Mart tarihinden bu yana bir aradayız, 13 Mart günü ise tüm öğrencilerimiz ile buluşacağız. Bu buluşma öncesi tüm kadromuz ile tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Öğrencilerimize kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.