Erdem Koleji’nden satranç başarısı

Şehitkamil Belediyesi tarafından, 21-22 Ekim tarihinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasına katılan Erdem Koleji öğrencileri, il ikincisi ve il üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde ettiler.

2 KUPA KAZANDILAR

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı satranç turnuvasında Erdem Koleji yine başarılı sonuçlar aldı. 2. sınıf öğrencisi Sema Ermiş, 8 yaş kızlar kategorisinde İl ikincisi olurken, 4. sınıf öğrencisi Ahmet Akhan ise 12 yaş genel kategorisinde İl üçüncüsü olarak kupa ve madalya kazandılar.

Öğrencilerin başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade eden Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, yarışma sonrasında derece elde eden öğrencileri makamında kabul ederek başarı belgesi takdim etti. Öğrencilerin yarışmaya ve satranç sporuna olan ilgilerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Mehmet Örfi Sönmez, öğrencilerin ilerde daha büyük başarılar elde edeceğine inandığını söyledi.