Erdem Koleji’nden yüzmede 6 madalya

Erdem Koleji öğrencisi Emir Özduman katıldığı 12. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları’nda 4 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Şehitkamil Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 12. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları, 21-22 Ekim tarihlerinde Alleben Yüzme Havuzu’nda organize edildi. Gaziantep, Ankara, Hatay, Kilis, Mersin illerinden toplam 608 sporcu 19 farklı disiplinde, 9-10/11-12/ 13 yaş üstü kategorilerinde müsabakaya katılım sağladı. Yarışmalarda Erdem Koleji öğrencisi Emir Özduman, 6 kategoride 4 altın madalya, 1 gümüş madalya, 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Başarılı sporcu Emir Özduman, Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez’i ziyaret ederek madalya sevincini paylaştı. Sönmez, Özduman’ın başarılarından dolayı okul olarak gurur duyduklarını ifade etti. Sönmez, “Elde ettiği başarıyla okulumuzu gururlandıran öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizin başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Tüm çocuklarımızın sporun an az bir dalıyla ilgilenmesini istiyoruz. Çünkü spor çocuklarımızı bedenen geliştirirken, ileriki yaşamında kendine ve zihnine güvenen bireyler olmalarına katkı sağlıyor” dedi.

Ziyaret sonrası Sönmez, madalya kazanan öğrenci Emir Özduman’a başarı belgesi takdim etti.