Erdem Koleji’nin gururu oldular…

Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası kapsamında Gaziantep’te 16 Nisan Pazar günü İl Seçmeleri gerçekleştirildi. İl Seçmelerinde Gaziantep Özel Erdem Koleji Öğrencileri Anıl Umut Ok, Alper Gencer ve Abidin Mert Doğan büyük bir başarıya imza atarak ilk 3’ü oluşturdu. Erdem ‘li sporcular Denizli’de düzenlenecek olan Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.

Gaziantep eğitiminde birçok alanda fark yaratan Özel Erdem Koleji, spora ve sporcuya verdiği desteği artırarak sürdürüyor. Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası kapsamında Gaziantep’te 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen İl Seçmeleri Erdem ‘li sporcular damga vurdu. Seçmelerde Gaziantep Özel Erdem Koleji Öğrencileri Anıl Umut Ok 1., Alper Gencer 2. ve Abidin Mert Doğan 3. oldu. İl derecesine girerek büyük başarıya imza atan Erdemli öğrenciler, 25-30 Nisan tarihleri arasında Denizli’de düzenlenecek olan Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası’na katılmaya da hak kazandılar.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN SPORTİF BAŞARILARINI ÖNEMSİYORUZ”

Öğrencilerin başarısını kutlayan Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, akademik başarı kadar sportif başarıyı da önemsediklerini vurguladı. Genel Müdür Sönmez, “Özel Erdem Koleji, çağın şartlarına uygun, modern eğitim anlayışı ve güçlü akademik kadrosunun yanı sıra sportif başarılarıyla da ön planda olmaya devam ediyor. Öğrencilerimizin yalnızca akademik başarısını değil, spor alanında göstermiş oldukları başarıyı da önemsiyoruz. Bu anlamda Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz Anıl Umut Ok, Alper Gencer ve Abidin Mert Doğan’ı kutluyor, Şampiyonada başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.