ERDEM’Lİ ÖĞRENCİDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Gaziantep Özel Erdem Koleji, eğitim ve öğretimin yanı sıra spor alanında başarılarına bir yenisini daha ekledi. Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkekler Okullar arası 200 Metre ve 400 Metre Yarışları’nda Erdem Koleji öğrencisi Eren Keser il şampiyonu oldu. Erdem ‘li öğrenci okuluna çifte şampiyonluk gururu yaşattı.

Gaziantep Özel Erdem Koleji, eğitim ve öğretim alanındaki başarısını spordaki şampiyonlukları ile taçlandırıyor. Özel Erdem Anadolu Lisesi öğrencisi Eren Keser, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gaziantep Genç Erkekler Okullar arası 200 Metre ve 400 metre yarışlarında il şampiyonu oldu.

BİR GÜN ARAYLA İKİ ŞAMPİYONLUK KAZANDI

Spor alanındaki başarısı ile eğitimdeki başarısının paralel olduğunu belirten Erdem Koleji Öğrencisi Eren Keser, “Okulumda aldığım eğitim öğretimin yanı sıra farklı spor branşlarında da yeteneklerimi keşfedebilme şansı buldum. Öğretmenlerimin desteği ve okulumuzun sunduğu imkanlar vesilesiyle atletizm alanında kendimi geliştirdim. Atletizmin bedenimin ve ruhumun yanı sıra  derslerime de olumlu etkileri oldu. İl genelinde yapılan 200 metre ve 400 metre yarışlarını da alarak iki madalya daha kazandım. Mutluyum, gururluyum” ifadelerine yer verdi.

KESER, ERDEM KOLEJİ’NİN GURUR KAYNAĞI OLDU

Farklı yarışmalarda da çok sayıda başarı elde eden Erdem ‘li çifte şampiyon Keser, “İleride daha büyük başarılar elde edeceğime inanıyorum. Başarılarımı disiplinli bir çalışma temposuna  ve her zaman yanımda olan Erdem Koleji öğretmenlerime borçluyum” açıklamalarında bulundu.