Yeditepe Mahallesi No:386 Şahinbey/Gaziantep | 0(342) 360 37 50 | info@erdemkoleji.k12.tr

Lise

Erdem Koleji, lise eğitiminde Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, proje bazlı, öğrenmede sürekli gelişim ilkesini benimseyen, sportif, kültürel ve akademik başarıya öncülük eden iletişime dayalı öğrenciyi merkeze alan bir yapıya sahiptir.

Erdem Koleji, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile aynı çatı altında birleşerek öğrencilerin sadece üniversite sınavına değil, üniversite hayatına hatta iş hayatına hazır olmalarını sağlayacak alt yapı ile öğrencilerin lise eğitimini tamamlamalarını hedeflenir.

Erdem Kolejinin güçlü, dinamik kadrosu ve eğitim-öğretim programlarıyla öğrenciler içinde bulunduğumuz dijital çağın gerektirdiği; yaratıcılık ve yenilikçilik, iletişim ve işbirliği, araştırma ve eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerilerine sahip erdemli bireyler olarak hayatlarına devam etmektedirler.

Etkinlikler | Lise

Tüm Etkinlikleri Gör