Lise

Özel Erdem Koleji Anadolu ve Fen Liseleri eğitimde, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, proje tabanlı, öğrenmede sürekli gelişim ilkesini benimseyen, sportif, kültürel ve akademik başarıya öncülük eden, öğrenciyi merkeze alan bir yapıya sahiptir.
Erdem Koleji, Lise eğitiminde Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile aynı çatı altında birleşerek öğrencilerin sadece üniversite sınavına değil, üniversite ve meslek hayatına hazır olmalarını sağlayacak alt yapı ile öğrencilerin lise eğitimini tamamlamalarını hedeflemektedir.
Özel Erdem Koleji’nin seçkin akademik kadrosu ve eğitim-öğretim programlarıyla öğrenciler, içinde bulunduğumuz dijital çağın gerektirdiği yaratıcılık ve yenilikçilik, iletişim ve işbirliği, araştırma ve eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerilerine sahip erdemli bireyler olarak hayatlarına devam etmektedirler.

Etkinlikler | Lise

Tüm Etkinlikleri Gör