ERDEM KOLEJİ’NDE DIY HOW TO MAKE PROJESİNDE 10 ROJE FİNALE KALDI..

Erdem Kolejinde düzenlenen Dıy How To Make Projesine 28 Erdemli öğrenci katılım sağladı.

Dıy How To Make Projesinin ön elemesinde öğrencilerin jüri önündeki heyecanı adeta gözlerinden okunuyordu. Öğrenciler Dıy How To Make Kendin Yap  Proje Yarışmasıı Ön Elemesinde Juri karşısına çıkarak projelerini sundular .

Projeye katılan, ön elemede başarılı olan öğrenciler ve proje isimleri;

İSİM- SOYİSİM             PROJE ADI
Abdurrahman ÇetinArdunıo Afetsavar
Anıl Budak             Otonom Trafik Orkestrası
Ceylin Erdemsoy  Drone
Ceylin Zümra OruçKumandalı Robot
Dila Kayhan         Mekanik Kollu Mama Kabı
Doğan Eralp          Su Değirmeni
Ecrin Azra AğırmanSoğuk Kahve Sebili
Emir Koldaş          Red Car Kırmızı Araba
Zeynep İrem MuratlarCandyfloss machıne
Zeyne Nil ErcanBıg Hand

28 projenin katılım sağladığı ön elemede 10 proje finale kaldı. Finale kalan projeler revizyon edilerek Youtube üzerinden oylamaya sunulacaktır.

Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez ; Öğrencilerimizin başarısı ve heyecanı bizi mutlu ediyor. Katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.