ERDEMLİ ÖĞRENCİLERİN YÜZME BAŞARISI

4 MADALYA BİRDEN KAZANDILAR

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Okullar Arası Küçük Erkekler Paletli Yüzme Yarışları’ndan madalya ile döndü. Öğrenciler, denizi olmayan şehrin yüzmede gururu oldular.

Gaziantep Özel Erdem Koleji, okul öncesinden üniversiteye kadar öğrencilerini bilimin yanı sıra kültür-sanat ve spor ile buluşturuyor. Erdemli öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Okullar Arası Küçük Erkekler Paletli Yüzme Yarışları’ndan 4 madalya ile dönerek gurur kaynağı oldu.

HEM ŞAMPİYONLUK HEM ÜÇÜNCÜLÜK ERDEMLİ SPORCULARDA

Özel Erdem Koleji 6.sınıf öğrencisi Emir Özduman, Okullar Arası Küçük Erkekler Paletli Yüzme Yarışları’nda 50 metre su üstü, 50 metre çift palet ve 100 metre çift palet yarışmalarında 3 altın madalya alarak il şampiyonu oldu. Yıldızlar Kategorisi Paletli Yüzme Yarışlarına katılan Erdem Koleji 9.sınıf öğrencisi Kerem Aşkın ise il 3.sü oldu. 7 yaşından beri profesyonel olarak yüzen şampiyon Emir Özduman ile okuluna 1 madalya daha kazandıran Kerem Aşkın, destekleri için Erdem Koleji ailesine teşekkür etti.

“YETENEKLERİ DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, yüzmede gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencileri tebrik ederek, öğrencilerini yetenekleri doğrultusunda her alanda desteklemeyi sürdüreceklerini vurguladı.