ERDEMLİ ÖĞRENCİ TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencisi sporcu Eren Keser, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Liseler Arası Türkiye Şampiyonasında bölgeyi temsil etti. Erdemli öğrenci Eren Keser, şampiyonada gerçekleştirilen 400 metre yarışlarında gösterdiği performans ile Türkiye 3’üncüsü oldu.

Gaziantep Özel Erdem Koleji Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Eren Keser, atletizm alanında kazandığı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen Liseler Arası Türkiye Şampiyonası’na katılan Erdemli öğrenci Keser, 400 metre yarışlarında bölgeyi temsil ederek Türkiye 3’üncüsü oldu. Hem bölgenin hem Gaziantep’in hem de Özel Erdem Koleji’nin gururu olan genç sporcuyu tebrik eden Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, öğrencilerini her alanda desteklemeyi sürdüreceklerini vurguladı.