ERDEM KOLEJİ’NDE OKUMA BAYRAMI HEYECANI

Gaziantep Özel Erdem Koleji 1.sınıf öğrencileri okuma yazma öğrenmenin heyecanını etkinlikle sahneye taşıdı. Erdemli minikler şiirler okudu, şarkılar söyledi, aileleri de öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Gaziantep Özel Erdem Koleji 1.sınıf öğrencileri yıl boyunca aldıkları eğitim ile okuma yazmayı öğrendi. Öğrenciler okuma yazma mutluluğunu düzenledikleri etkinlikler ile sahneye de taşıdı. Öğretmenleri öncülüğünde şiir ve şarkı performansları sergileyen minikleri gösterilerinde veliler de yalnız bırakmadı. Akkent Kongre Merkezinde gerçekleştirilen okuma bayramında miniklerin gösterilerini izleyen aileleri, büyük gurur yaşadı. Etkinliğin sonunda okuma yazma öğrenen minikler için madalya töreni de düzenlendi.

Öğrencilerin heyecanına ortak olan Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, etkinliğin önemine dikkat çekti. Sönmez, ‘’Erdem Koleji’nde eğitim alan 1.sınıf öğrencilerimiz, bu güzel etkinlikte performanslarını sergilediler. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.