MİNİKLERDEN RESİM SERGİSİ

Gaziantep Özel Erdem Koleji bünyesinde faaliyet gösteren Hasan Kalyoncu Anaokulu’nda yıl sonu resim sergisi gerçekleştirildi. Minikler yıl boyunca yaptıkları resimleri ve etkinlik çalışmalarını sergiledi.

Gaziantep Özel Erdem Koleji Hasan Kalyoncu Anaokulu öğrencileri yıl sonu resim sergisi düzenledi. Öğrencilerin yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerde çizdikleri resimler ve tüm eserler etkinlik ile ailelerine sergilendi. Velilerin yoğun katılım gösterdiği sergide Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez ile Genel Müdür Yardımcısı Nevin Durdu Kalyoncu da miniklerin eserlerini inceledi.

Sergi sonrası açıklamalarda bulunan Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, Anaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yapmış oldukları resimlerden oluşan serginin önemine değindi. Çocukların tüm yönleri ile donanımlı bireyler haline gelmesi için eğitime önem verdiklerini kaydeden Genel Müdür Sönmez, öğrencileri kutladı.