ERDEM’Lİ ÖĞRENCİ GENCER, FİNALLERE KATILACAK

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencisi Alper Gencer, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Elazığ’da düzenlenen Karate Analig yarı final müsabakalarına katıldı. Erdemli öğrenci Alper Gencer, müsabakalarda 48 kg’da 1’inci olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencilerinden Alper Gencer, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Elazığ’da düzenlenen Karate Analig Bölgeler Şampiyonası Yarı Finallerine katıldı. Gencer, müsabakalardan şampiyonlukla çıkarak Kocaeli ‘de yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı.

ERDEM KOLEJİ’NİN GURURU OLDU

Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, karate branşında başarılarla adını duyuran öğrencilerini tebrik ederek, ” Öğrencilerimizin başarıları Erdem ailesi olarak bizlerin de göğsünü kabartıyor. Geleceğe bilimin yanı sıra sporla da ışık saçmayı amaç edinen ve bu uğurda şampiyonluklarla adını duyuran Öğrencimiz Alper Gencer’i ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencimize finallerde başarılar diliyoruz” dedi.