ERDEMLİ ÖĞRENCİ TAEKWANDO ŞAMPİYONASINDA BRONZ MADALYA KAZANDI

TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ ERDEM KOLEJİ’NDEN

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencisi Damla Rabia Şimşek, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwando Şampiyonası’na katıldı. Şimşek, katıldığı 8 maçta gösterdiği performansla şampiyonada 3.oldu.

Gaziantep Özel Erdem Koleji  öğrencileri spor alanındaki başarıları madalyalarla taçlandırmaya devam ediyor. Erdemli öğrenci Damla Rabia Şimşek, Bursa’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwando Şampiyonası’nda 318 rakibi geride bırakarak 3. oldu. Şimşek, bronz madalyanın sahibi olurken Dünya Şampiyonası için de kota mücadelesi verecek.

ÖĞRENCİLERİMİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, öğrencilerinin başarısını tebrik ederek, “Öğrencilerimizin eğitimin yanı sıra birçok alanda gösterdiği mücadelelerin madalya ve ödüllerle sonuçlanması bizlere büyük bir gurur yaşatıyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, yetenekleri doğrultusunda attıkları her adımda desteklemeye devam edeceğiz. Şampiyona 3’üncüsü olan öğrencimiz Damla Rabia Şimşek ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.