İlkokul

“Eğitim Erdem’siz olmaz” sloganıyla çıkılan eğitim yolculuğunda önemli basamaklardan bir tanesi olan ilkokul eğitimi, Erdem Koleji bünyesinde kurulan ilkokul ile öğrenciler geleceğe hazırlanmaktadır. Erdem Koleji İlkokulu, yönetim ve akademik kadrosu ile çağın gerekliliklerine uygun eğitim anlayışıyla 1998 yılından bu yana ulusal ve uluslararası başarılara imza atan öğrenciler yetiştirmektedir. Kanguru Matematik, Kanguru Fen, FENBEG gibi pek çok ulusal ve uluslararası sınavlara ev sahipliği yapan Özel Erdem Koleji’nde öğrenciler, daha ilkokul yıllarından ulusal ve uluslararası alanda kendilerini ölçme ve değerlendirme imkanına sahip olmaktadır.

Etkinlikler | İlkokul

Tüm Etkinlikleri Gör