MİNİKLERİN İLK MEZUNİYET HEYECANI

Hasan Kalyoncu Anaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni öğrencilerin ve velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Minikler ilk mezuniyetlerinin heyecanını yaşadı, kep attı.

Hasan Kalyoncu Anaokulunda eğitim gören öğrenciler için, 2022-2023 eğitim öğretim yılının tamamlanması ile birlikte mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan tören ve kutlamalara anaokulu öğrencileri ve veliler yoğun katılım gösterdi. Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez ve Erdem Koleji İlkokul Müdürü Mürüvvet Yılmaz törende yaptıkları konuşmalarda öğrencileri tebrik etti. Genel Müdür Sönmez, “Minik öğrencilerimizin geleceğe, gelişime, eğitim ve bilime attıkları ilk adımlarında yanlarında olmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca başarılar diliyor, ailelerini kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Mezun olan öğrenciler yapılan gösterilerin ardından kep attı.