ERDEM’Lİ ÖĞRENCİLERDEN

“AŞKIN HALLERİ IV” ŞİİR DİNLETİSİ

Gaziantep Özel Erdem Koleji, Türk Dili Edebiyatı Zümresi ile Yetenek Zümresi tarafından “Aşkın Halleri IV” Şiir Dinletisi düzenledi. Dinletide okunan aşk şiirleri ve öğrencilerin performansları ayakta alkışlandı.

Gaziantep Özel Erdem Koleji, Türk Dili Edebiyatı Zümresi ile Yetenek Zümresi ortaklığında Akkent Kültür ve Kongre Merkezi’nde, seçkin şairlerin aşk şiirlerinin yer aldığı

“Aşkın Halleri IV” şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Tıklım tıklım dolu olan salonda aileleri ve yakınlarına orkestra eşliğinde unutulmaz bir dinleti keyfi yaşatan öğrenciler, salondan büyük alkış aldı.

Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, “Zümrelerimiz öncülüğünde öğrencilerimiz muhteşem bir dinletiye imza atarak sanat alanındaki yeteneklerini de sergilemiş oldu. Türk Dili Edebiyatı Zümresi, Yetenek Zümresi ve Erdem’li öğrencilerimizi hazırladıkları “Aşkın Halleri IV” Şiir Dinletisi adına tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.